Antena 3 CNN Actualitate Social S-a dus să-și amaneteze telefonul, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să facă vasluianul cu banii obținuți pe el

S-a dus să-și amaneteze telefonul, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să facă vasluianul cu banii obținuți pe el

S-a dus să-și amaneteze telefonul, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să facă vasluianul cu banii obținuți pe el
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mar 2018   •   20:31

Un bărbat din Vaslui și-a amanetat telefonul pentru a-și cumpăra cuțitul crimei cu care a ucis-o pe cea care i-a dăruit patru copii. Sunt detaliile halucinante care ies la iveală în cazul lui Andrei Negruț, individul care și-a înjunghiat mortal concubina. Potrivit anchetatorilor, omorul a fost premeditat.

Crima înspăimânătoare a avut loc, miercuri, în comuna Untești. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, și-a dus la amanet și cu banii primiți pentru telefonul mobil și-a cumpărat un cuțit, bere și țigări de la magazinul sătesc.

Andrei Negruț aflase că Simona, fosta lui concubină, mersese la Primăria din Bogdănești pentru a afla cum trebuie să procedeze pentru a-l da pe mezinul familiei în plasament. Funcționarele l-au sunat și pe tatăl băiețelului pentru a-l chema să-și dea acordul pentru ca minorul să fie dat în plasament familial. Dornic de răzbunare după ce a fost păsărit, bărbatul s-a dus la locuința mamei fostei sale concubine. Știa că o va găsi acolo pe Simona, pe care a înjunghiat-o fără milă, sub privirile rudelor ei.

Individul a plecat apoi la birtul din sat și le-a spus tuturor că și-a ucis fosta concubină. Cum era beat, nimeni nu l-a crezut, așa că bărbatul a aruncat cuțitul pe care l-ar fi folosit pentru a comite crima și apoi a plecat acasă, în satul Ulea, scrie vremeanoua.ro.


 

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close