Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație după moartea lui Răzvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi după tragedie

Răsturnare de situație după moartea lui Răzvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi după tragedie

Răsturnare de situație după moartea lui Răzvan Ciobanu. Misterul a fost spulberat a doua zi după tragedie
01 Mai 2019   •   14:04

Unele dintre cele mai noi informații din ancheta deschisă după moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu au legătură cu bunurile furate de câțiva săteni din mașina pe care designerul o conducea. Printre lucrurile returnate de localnicii din Săcele, județul Constanța, se numără și o biblie. 

Trupul creatorului de modă a fost depus la capela Cimitirului Progresul din Bucureşti, iar joi, el va fi condus pe ultimul drum.

Polițiștii au declarat că mai multe persoane au venit la sediul Poliţiei Săcele, localitate pe a cărei rază s-a produs accidentul tragic, și au adus o Biblie şi mai multe sticle, pe care le-ar fi găsit după ce maşina pe care a condus-o designerul a fost ridicată de o platformă, relatează gandul.info. Potrivit oamenilor legii, unele dintre sticlele predate conţineau diverse lichide, apă sau sucuri, dar nu alcool, au subliniat anchetatorii. 

Aceştia spun că toate obiectele importante pentru mersul anchetei, respectiv acte, documente sau bani, fuseseră deja ridicate din autoturism înainte ca acesta să fie preluat pe platformă.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close