Antena 3 CNN Actualitate Social Schimb de palme într-un autobuz din Iași. Un bărbat şi o femeie s-au luat la harţă din cauza măştii de protecţie

Schimb de palme într-un autobuz din Iași. Un bărbat şi o femeie s-au luat la harţă din cauza măştii de protecţie

Scene halucinante în transportul în comun din Iaşi. Un bărbat a pălmuit o femeie care nu purta masca în mod corespunzător. Martorii spun că ea ar fi lovit prima. Culmea e că nici el nu avea masca pusă cum trebuie! Se pare că pandemia afectează rău nervii românilor. 

Schimb de palme într-un autobuz din Iași. Un bărbat şi o femeie s-au luat la harţă din cauza măştii de protecţie
de Dana Musceleanu    |    28 Oct 2020   •   11:20

Scandalul a avut loc marţi într-un autobuz al CTP Iași. Se pare că întregul conflict a pornit de la faptul că femeia, trecută de a doua vârstă, a refuzat să moarte masca în mijlocul de transport în comun.

Un alt călător a ”sancţionat” femeia care nu respecta regula de protecţie. Scena s-a produs sub ochii a zeci de călători care se aflau, în acele momente, în autobuz, scrie bzi.ro

După un schimb de replici, bărbatul în cauză i-a scăpat o palmă celei cu care se contrazicea violent. Totuşi, unii martori spun faptul că femeia este cea care, iniţial, l-a lovit pe bărbat, deşi pe imagini nu se poate vedea acest lucru.

Culmea este că ieșeanul supărat, la rândul lui, nu purta masca aşa cum trebuie, ci sub nas! Cum ar veni a râs ciob de oală spartă, ba au mai şi ajuns de râsul tărgului...

Poliţiştii s-au autosesizat

Oamenii legii s-au autosesizat după ce filmarea a apărut în spaţiul public. Într-un comunicat emis de IPJ Iaşi se arata că aceştia vor efectua verificări pentru a stabili întreaga situaţia de fapt.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, realizate într-un autobuz care s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iași, precizăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași s-au autosesizat și efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie. 

În ultima perioadaă, apelurile la Telverde prin care românii reclama faptul că persoanele de lângă ei nu poartă mască a crescut simţitor. Cetăţenii pot trimite inclusiv poze pe WhatsApp către poliţie.
Cei care nu poartă masca sau o ţin sub bărbie în spaţiile închise pot lua amendă între 500 şi 2.500 de lei.

 

 

 

 


 

×
Subiecte în articol: Iași mască autobuz
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close