Antena 3 Actualitate Social Scandal la o grădiniță din Capitală. O educatoare este acuzată de o mamă că i-a agresat fetiţa de cinci ani

Scandal la o grădiniță din Capitală. O educatoare este acuzată de o mamă că i-a agresat fetiţa de cinci ani

14 Mai 2019   •   10:48
Scandal la o grădiniță din Capitală. O educatoare este acuzată de o mamă că i-a agresat fetiţa de cinci ani

Scandal la o grădiniţă din Capitală. O educatoare este acuzată de o mamă că i-a agresat fetiţa de 5 ani. Ar fi lovit-o de faţă cu alţi copii. Părinții au depus acum o plângere la poliţie şi la Inspectoratul Școlar al Capitalei, pentru a se stabili adevărul. Educatoarea neagă acuzaţiile. 

Totul ar fi început după ce fetiţa ei i-ar fi dat în ochi cu parfum fiicei educatoarei, spune mama. Cadrul didactic susţine însă că nu a fost vorba despre o agresiune. 

Pe de altă parte, educatoarea este cercetată disciplinar şi pentru că şi-a adus copilul, care nu are nici doi ani, la grădiniţă, printre cei de la grupa mijlocie. 

Pe lângă cercetarea celor de la Inspectorat, cazul va fi anchetat şi de cei de la Poliţie, unde mama fetiţei de cinci ani a depus o plângere. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close