Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal în traficul din Capitală! Un şofer recalcitrant a rănit un poliţist

Scandal în traficul din Capitală! Un şofer recalcitrant a rănit un poliţist

Incident şocant pe o stradă din Capitală. Un şofer a devenit extrem de agresiv şi a refuzat să se legitimizeze. Totul s-a întâmplat după ce un alt şofer a chemat Poliţia, pentru că bărbatul care efectua transport în regim alternativ l-ar fi şicant în trafic.

Scandal în traficul din Capitală! Un şofer recalcitrant a rănit un poliţist
Sursa foto: Sindicatul Politistilor- Sidepol București/Facebook
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2022   •   17:10

Poliţiştii de la faţa locului au avut nevoie de întăriri, pentru că acesta a refuzat să coopereze, a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe oamenii legii.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto, a părasit locul accidentului după altercaţia în trafic şi în momentul în care acesta a fost oprit de către agenţii de la Secţia 20 Poliţie din cadrul DGPMB, şoferul a devenit agresiv și recalcitrant.

Poliţiştii de la Sindicatul Sidepol Bucureşti fac un apel la conducătorii auto şi le-au remintit ce obligaţii au în momentul în care sunt opriţi în trafic.

"România, București, anul 2022.

Poliţistul este îndreptăţit să legimizeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care:

-aceasta încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală;

-există motive verosimile pentru a bănui că aceasta a fost prezentă la locul săvârşirii unei fapte #ilegale ori are cunoştinţă despre faptă, autor sau despre bunurile având legătură cu fapta;

-la solicitarea poliţistului, persoana are obligaţia de a înmâna acestuia actele de identitate şi de a comunica informaţiile necesare stabilirii sau, după caz, verificării identităţii sale.

-după o altercatie in trafic, conducatorul auto din imaginile de mai sus, a parasit locul accidentului si in momentul opririi acestuia de către colegii de la #Sectia20 Politie din cadrul DGMB a devenit agresiv și recalcitrant.

Concluzia:

Respectati regulile rutiere, ceilalti participanti la trafic și dispozițiile organelor abilitate!!!

Felicitări colegilor pentru promptitudine și modalitatea eficienta de intervenție!

#schimbareasuntemnoi",  au scris reprezentanţii  de Sindicatul Politistilor- Sidepol București pe pagina de Facebook.

Șofer recalcitrant scos cu forța din autoturism

?România, București, anul 2022‼️ ?#Poliţistul este #îndreptăţit să #legitimeze şi să stabilească identitatea persoanei în situaţia în care: ➡️aceasta #încalcă dispoziţiile legale, ori există motive verosimile pentru a bănui că pregăteşte sau a comis o faptă ilegală; ➡️există motive verosimile pentru a bănui că aceasta a fost prezentă la locul săvârşirii unei fapte #ilegale ori are cunoştinţă despre faptă, autor sau despre bunurile având legătură cu fapta; ➡️La solicitarea #poliţistului, persoana are #obligaţia de a #înmâna acestuia actele de identitate şi de a comunica informaţiile necesare stabilirii sau, după caz, verificării identităţii sale. ?După o altercatie in trafic, conducatorul auto din imaginile de mai sus, a parasit locul accidentului si in momentul opririi acestuia de către colegii de la #Sectia20 Politie din cadrul #DGPMB a devenit agresiv și recalcitrant‼️ #Concluzia: ⬇️Respectati regulile rutiere, ceilalti participanti la trafic și dispozițiile organelor abilitate!!! #Felicitări colegilor pentru promptitudine și modalitatea eficienta de intervenție! #schimbareasuntemnoi

Posted by Sindicatul Politistilor- Sidepol București on Wednesday, 4 May 2022

×
Subiecte în articol: scandal trafic Capitală sofer politist
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close