Antena 3 CNN Actualitate Social Sibiul neîncăpător pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Președintele vrea ca totul să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă

Sibiul neîncăpător pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Președintele vrea ca totul să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă

Sibiul neîncăpător pentru Summit-ul european. Carmen Avram: Președintele vrea ca totul să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă
07 Mai 2019   •   18:17

Este scandal în legătură cu cazările și diurnele pentru Summit-ul de la Sibiu. Un întreg scandal este și în Poliția Română unde sunt nemulțumiri legate de banii care au fost dați polițiștilor care merg la acest eveniment.

De asemenea, e pus în discuție și spațiul de cazare pentru că orașul e neîncăpător pentru un Summit de o asemenea avengură. Președitele Iohannis a prezentat un cort amenajat pentru declarații, având în vedere că acest eveniment se desfășoară doar în două clădiri, Primăria de la Sibiu și Palatul Brukethal.

Carmen Avram a vorbit la Antena 3 despre deciziile pe care Klaus Iohannis le-a luat în ceea ce privește organizarea Summit-ului de la Sibiu.

”Ca jurnalist am participat de multe ori la summit-uri ale Uniune Europene sau summit-uri NATO. În țările acelea civilizate, Guvernul și Președintele colaborează, vorbesc, decid de comun acord unde au loc acele evenimete. Acestea nu s-au desfășurat mereu în capitalele țărilor, dar au fost impecabile organizate. 

Din păcate la noi în țară nu se poate, nu se poate pentru că Iohannis nu vorbește cu Guvernul și în general nu vorbește cu nimeni dacă nu vrea el.

Domnul Președinte dorește să fie totul al lui. Absolut totul vrea să fie al lui. Cred că vrea să fie singur pe planetă. Eu înțeleg patriotismul local.”, a declarat Carmen Avram.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close