Antena 3 CNN Actualitate Social Situație incredibilă la Arad. O tânără a născut pe străzile orașului. Moașe i-au fost patru polițiști

Situație incredibilă la Arad. O tânără a născut pe străzile orașului. Moașe i-au fost patru polițiști

Situație incredibilă la Arad. O tânără a născut pe străzile orașului. Moașe i-au fost patru polițiști
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Mar 2018   •   19:27

O tânără din Arad a născut pe stradă, chiar pe bulevardul principal din oraș, în apropierea Catedralei Romano-Catolice, moașe fiindu-i patru polițiști.

O patrulă de la Ordine Publică, cu doi agenți care circulau în zonă, au remarcat marți noapte că o femeie în halat se plimba pe stradă, astfel că au oprit și i-au pus câteva întrebări. Imediat și-au dat seama că ceva nu este în regulă, mai ales că femeia le-a spus că o doare burta. Astfel că agenții au chemat, prin 112, un echipaj SMURD.

Între timp, la fața locului au mai ajuns doi polițiști, care, împreună cu colegii deja prezenți au făcut tot ce au știut pentru a o calma pe femeie. Adică i-au vorbit și au încercat să o urce în mașină, pentru că afară era frig. Nu au reușit, deoarece bebelușul nu a mai avut răbdare să aştepte după echipajul SMURD și a venit pe lume în plină stradă, notează aradon.ro.

Cei patru agenți au recunoscut că nu s-au mai confruntat cu un caz atât de dificil, până acum:

„Am avut ceva emoții, pentru că nu ne-am confruntat cu așa ceva niciodată. A decurs normal, am avut noroc că a ajuns ambulanța la momentul oportun. Dacă nu ajungeam la timp, poate erau consecințe grave”, au spus polițiștii, conform sursei citate.

×
Subiecte în articol: Arad tanara politisti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close