Antena 3 Actualitate Social SRI scanează avionul aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă

SRI scanează avionul aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă

25 Oct 2018   •   17:02
SRI scanează avionul aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă
Sursa foto: foto: Agerpres

O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii urmează să scaneze aeronava care a aterizat de urgenţă, joi, la Aeroportul Otopeni, din cauza unei ameninţări cu bombă, informează Serviciul. 

Conform SRI, a fost instituită celula de criză la nivelul aeroportului. 

"SRI este prezent cu echipa pirotehnică, care urmează să scaneze bagajele şi aeronava. S-a intrat pe procedura standard în astfel de situaţii, procedură gestionată de conducerea aeroportului", precizează instituţia. 

Cursa nu are destinaţia România, menţionează SRI, şi a aterizat de urgenţă la Otopeni. "S-a intrat pe procedura de urgenţă a aeroportului. Pasagerii au fost evacuaţi", mai arată SRI. 

O aeronavă Wizzair, care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia, a aterizat de urgenţă la Aeroportul Otopeni în urma unei ameninţări cu bombă la bord, a informat, joi, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Potrivit reprezentaţilor CNAB, aeronava a aterizat la Otopeni la ora 16,20 şi a fost parcată pe o poziţie izolată. Cei 173 de pasageri au fost debarcaţi la ora 16,25. 

"Procedurile specifice sunt în curs. Pasagerii au fost debarcaţi şi aduşi în zona de îmbarcare a terminalului. Se acţionează în continuare pe procedura specifică pentru astfel de situaţii (procedura e clasificată)", a precizat CNAB. 

Ameninţarea cu bombă a fost anunţată telefonic la aeroportul Kutaisi, Georgia, de o femeie. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: SRI avion aterizare Otopeni

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close