Antena 3 CNN Actualitate Social Tânăr din Cluj vindecat de coronavirus, despre coșmarul prin care a trecut: "Am simţit pe pielea mea cât de parşiv este acest virus"

Tânăr din Cluj vindecat de coronavirus, despre coșmarul prin care a trecut: "Am simţit pe pielea mea cât de parşiv este acest virus"

Andrei Balint este un clujean care a scăpat cu bine în lupta cu noul coronavirus. Acesta a făcut mărturii cu privire la clipele grele prin care a trecut.

Tânăr din Cluj vindecat de coronavirus, despre coșmarul prin care a trecut: "Am simţit pe pielea mea cât de parşiv este acest virus"
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Mai 2020   •   12:00

Tânărul a stat 28 de zile în spital, dintre care 26 cu supliment de oxigen. 5 zile la Terapie Intensivă, 3 radiografii și 10 teste pentru Covid-19.

Primele simptome le-a avut pe data de 10 aprilie, atunci când Andrei a făcut febră 38.5 și a avut frisoane. După patru zile de tratament cu paracetamol si algocalmin, la recomandarea medicului de familie, tânărul a fost testat pentru coronavirus, fiind confirmat pozitiv în data de 16 aprilie.

După doar o zi, situația s-a agravat, iar tânărul avea o pneumonie, iar după trei zile a început procedura de respirație și balon cu oxigen. Abia după două săptămâi, băiatul a scăpat de febră.

"În două zile este 15 mai. Chiar dacă e tentant, vă sfătuiesc să rămâneți în continuare foarte precauți. Vă spun asta pentru că am ajuns să simt pe pielea mea cât de parşiv e virusul ăsta. Mulțumesc personalului medical care m-a tratat şi care a dat dovadă de foarte multă empatie pe perioada spitalizării", a scris Andrei Balint pe Facebook, miercuri seara.

×
Subiecte în articol: coronavirus Cluj
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close