Antena 3 CNN Actualitate Social Tânăr din Iași condamnat la închisoare pe viață, după ce a omorât un bărbat și pe mama acestuia

Tânăr din Iași condamnat la închisoare pe viață, după ce a omorât un bărbat și pe mama acestuia

Răzvan Butuc are doar de 21 de ani, este din Iaşi și va fi închis pe viață în spatele gratiilor după ce a fost acuzat de omor calificat.

Tânăr din Iași condamnat la închisoare pe viață, după ce a omorât un bărbat și pe mama acestuia
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    01 Iul 2020   •   17:50

Tânărul a omorât două persoane, mamă şi fiu, ambii din Iaşi. Fapta avut loc în data de 9 aprilie, când Butuc a intrat în locuinţa victimelor, care erau vecinii săi.

Acesta le-a zis că vrea să dea un telefon unui prieten, însă a luat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat mortal pe Radu Şipoteanu, după care a lovit-o pe mama acestuia care a căzut şi s-a lovit cu capul de colţul unui pat din cameră, scrie Adevărul.

„Văzând că victimele nu mai reacţionează, a luat din uşa de acces cheile, a ieşit, a încuiat uşa apartamentului şi a plecat. A revenit în seara aceleiaşi zile şi, folosind cheile sustrase, a intrat în locuinţa victimelor şi a luat primele bunuri, respectiv un telefon mobil marca Samsung, un telefon mobil marca Allview, un încărcător de telefon mobil şi un pachet de ţigări marca Ashima”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Timp de aproape două săptămâni, Butuc a intrat zilnic în camera în care se aflau cele două victime, de unde a sustras mai multe lucruri. Cadavrele au început la un moment dat să miroasă, aşa că vecinii au sunat la 112. 

Dublul asasinat a fost descoperit după mai bine de o lună de la momentul faptelor. Individul de 21 de ani şi victimele locuiau într-un apartament din cartierul ieşean Păcurari. Tânărul a fost incriminat în baza amprentelor pe care le-a lăsat la faţa locului. Răzvan Butuc a recunoscut comiterea crimelor. Sentinţa definitivă în cazul său va fi pronunţată de Curtea de Apel Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași tanar omor crima
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close