Antena 3 CNN Actualitate Social Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta prietenă, arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat

Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta prietenă, arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat

Tânărul din Buzău care şi-a incendiat fosta prietenă, arestat pentru 30 de zile pentru omor calificat
Sursa foto: Foto: Opinia Buzău
24 Feb 2019   •   16:00

Tânărul în vârstă de 21 de ani reţinut sâmbătă după ce a provocat un incendiu într-un apartament din municipiul Buzău, în urma căruia fosta sa prietenă a fost carbonizată, a primit duminică din partea magistraţilor Tribunalului Buzău mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru infracţiunea de omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare, din datele necropsiei a reieşit că tânăra în vârstă de 22 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de intoxicaţia cu monoxid de carbon.

Sursele citate au mai declarat că tânărul şi-a recunoscut fapta. După ce şi-a bătut fosta prietenă pe fondul unei crize de nervi, fata a leşinat, iar bărbatul a incendiat apartamentul.

Citiți și: Valentina Daniela avea 21 de ani. Locuia singură și obișnuia adesea să dea petreceri seara. Vineri noapte a fost însă ultima. Vecinii au auzit zgomote ciudate, iar a doua zi dimineața s-au trezit cu pompierii la ușă

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al nouălea al unui bloc din zona centrală a municipiului Buzău. Circa 30 de persoane au fost evacuate din imobil, o tânără de 22 de ani fiind găsită carbonizată.

"Incendiul a fost anunţat de către vecini, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de intervenţie la înălţime, acesta din urmă neputând fi folosită din cauza configuraţiei zonei", a declarat sâmbătă pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu.

Incendiul s-a manifestat cu flacără şi degajare intensă de fum, după localizare fiind identificată o victimă carbonizată, a precizat sursa citată. 

Citiți și: Valentina Daniela a fost ucisă la 21 de ani. Criminalul a fost prins

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close