Antena 3 CNN Actualitate Social TAXA AUTO 2019. Vești bune pentru șoferi! S-a aflat când se restituie taxa auto!

TAXA AUTO 2019. Vești bune pentru șoferi! S-a aflat când se restituie taxa auto!

TAXA AUTO 2019. Vești bune pentru șoferi! S-a aflat când se restituie taxa auto!
29 Mar 2019   •   17:53

TAXA AUTO 2019. Românii au primit o veste care, cu siguranță, îi va mulțumi. Au aflat când le va fi restituită taxa auto. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a făcut marele anunț.

TAXA AUTO 2019.Taxa auto va fi restituită până la 30 iunie 2019. În jur de șase milioane de români așteptau respectiva veste. Este vorba de 4 miliarde de lei în total.

„Noi am prelungit termenul ca dovadă că bugetul nu a putut fi adoptat la începutul anului, aşa cum şi-a dorit Guvernul. Atâta timp cât avem banii prinşi în buget, nu va fi o problemă cu restituirea„, a declarat ministrul Graţiela Gavrilescu.

TAXA AUTO 2019. Noua taxă auto va fi una anuală și va fi calculată în funcție de capacitatea cilindrică a motorului, normal de poluare şi noxele emise.

„Aşa cum am spus de nenumărate ori, nu este vorba de o taxă de poluare, sau timbru de mediu sau o altă denumire care să includă cuvântul taxă. În schimb, am susţinut şi susţin în continuare că poluatorul plăteşte şi nu numai în cazul emisiilor de CO2, şi în cazul deşeurilor şi în celelate cazuri, cel care poluează trebuie să plătească„, a mai declarat Grațiela Gavrilescu.

×

ȘTIRI

Petrolul rusesc, interzis de astăzi în UE. Ce urmeaza după intrarea în vigoare a embargoului

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close