Antena 3 CNN Actualitate Social Topul celor mai periculoase intersecții din București. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Topul celor mai periculoase intersecții din București. Care sunt punctele negre ale Capitalei

Topul celor mai periculoase intersecții din București. Care sunt punctele negre ale Capitalei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    08 Aug 2017   •   11:14

Bucureştiul este unul dintre cele mai periculoase oraşe din Europa. Are 48 de intersecţii unde anul trecut zeci de oameni - şoferi, pasageri sau pietoni şi-au pierdut viaţa sau au fost răniţi în accidente de circulaţie, potrivit Libertatea.ro.

Dintre intersecţiile periculoase, considerate de poliţişti puncte negre ale Capitalei, pe primul loc este intersecţia Splaiul Independenţei - Şoseaua Orhideelor - Şoseaua Grozăveşti. Acolo au avut loc anul trecut zece accidente cu 15 răniți grav.

Pe locul doi este intersecția strada Mihai Eminescu cu strada Toamnei, unde nu mai puţin de 16 oameni au fost răniţi, dintre care opt grav în accidente de circulaţie. 

Şi intersecția Şoseaua Alexandriei cu Şoseaua Antiaeriană este considerată un punct negru al Capitalei. În toate cele 48 de intersecţii cu risc de accidente, fie şoferii uită de semnele de circulaţie şi nu acordă prioritate, fie pietonii nu respectă culoarea semaforului.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close