Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Vrancea. Un bărbat a fost omorât din bătaie după ce a avut conflict cu un vecin

Tragedie în Vrancea. Un bărbat a fost omorât din bătaie după ce a avut conflict cu un vecin

Tragedie în Vrancea. Un bărbat a fost omorât din bătaie după ce a avut conflict cu un vecin
19 Iun 2019   •   23:26

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Câmpuri, a fost omorât, miercuri seara, în urma unui conflict cu un alt bărbat din localitate, generat de consumul de alcool, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"În jurul orei 21,30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la o agresiune între doi bărbaţi, pe raza comunei Câmpuri. Din primele cercetări a reieşit că, pe fondul unui conflict generat de consumul de alcool, un bărbat în vârstă de 51 ani a fost lovit de mai multe ori de un alt bărbat, de circa 32 de ani. Din nefericire, echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului de 51 de ani", a precizat IPJ Vrancea. 

Potrivit poliţiei, a fost constituită o echipa complexă din care fac parte poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonată de un procuror, pentru continuarea cercetărilor şi lămurirea împrejurărilor în care s-a petrecut fapta. 

Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru cercetări. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close