Tren de călători, deraiat la Sibiu. Autoritățile au intervenit imediat

de M.V    |    08 Feb 2020   •   11:15

Panică în Sibiu, după ce un tren de pasageri a deraiat. Incidentul a avut loc sâmătă dimineață la ora ora 08.45. Trenul 74-1 a deraiat între localitățile Săliște și Apoldu de Sus. 

Din primele informații, se pare că pe acea porțiune era restricție de 30 de kilometri, trenul având doar 20 de kilometri la oră. În locomotivă s-ar fi aflat aproximativ 30 de persoane.

”Între stațiile  Saliște și Apoldu de Sus ( SRCF Brasov) s-a produs deraierea de o osie a locomotivei trenului 74-1 ( CFR Călători ). 

A fost îndrumată locomotivă de ajutor, din stația  Sibiu, trenul urmând să fie reînscris în circulație în maximum 15 minute, pe ruta deviată Sibiu-Copsa Mica-Alba Iulia-Vintu de Jos. 

Menționez că nu sunt alte trenuri afectate de acest eveniment feroviar. 

Trenul 74-1 circulă în relația Brașov - Budapesta”, a declarat purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

Reacția ISU Sibiu:

Comandantul ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că nu există informaţii că vreo persoană ar fi fost rănită, după ce locomotiva unui tren de călători a deraiat între Apoldu şi Sălişte.

"Informaţia a venit la ora 10.58 de la un angajat de la CFR. Ni s-a spus că nu există pagube sau victime", a explicat Cosmin Balcu.

Potrivit sursei citate, cei de la CFR au dat asigurări că locomotiva va fi repusă pe şine în cel mai scurt timp.

Parteneri
x close