Antena 3 CNN Actualitate Social Trupul neînsuflețit a lui Răzvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capelă și va fi înmormântat joi

Trupul neînsuflețit a lui Răzvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capelă și va fi înmormântat joi

Trupul neînsuflețit a lui Răzvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capelă și va fi înmormântat joi
30 Apr 2019   •   15:18

Trupul neînsuflețit a lui Răzvan Ciobanu va fi depus la Cimitirul Progresu, la capelă și va fi înmormântat joi. Anunșul a fost făcut de avocata Laura Vicol, care a fost prietenă de 27 de ani cu creatorul de modă.

”Am auzit o grămadă de prostii la televizor. A fost un accident teribil și din cauza asta toată lumea trebuie să își poarte centura de siguranță când conduce. Trupul său va fi depus la Cimitirul Progresu, la capelă. Cine vrea să aprindă o lumânare sau să aducă o floare, va fi priveghi două nopți, iar înmormântarea va fi joi. Rog din tot sufletul meu pe toată lumea să nu mai vorbească prostii la televizor. Avocata lui a zis că e de acord că a fost ștrangulat, nu e vorba de așa ceva. Răzvan a avut un ghinion teribil, nu a purtat centura de siguranță și a murit. A fost un ghinion teribil. Eu nu pot să explic nimic. E prietenul meu de 27 de ani, pe care vreau doar să îl jelesc. Răzvan era un om bun, era bine. Au apărut tot felul de informații că părinții lui au zis că i-au mințiti. Totul e fals.”, a declarat Laura Vicol.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close