Antena 3 CNN Actualitate Social Ultimul mesaj postat de Călin Farcaș, tânărul ucis de birocrație: „Este extrem umilitor prin ce sunt pus să trec”

Ultimul mesaj postat de Călin Farcaș, tânărul ucis de birocrație: „Este extrem umilitor prin ce sunt pus să trec”

Ultimul mesaj postat de Călin Farcaș, tânărul ucis de birocrație: „Este extrem umilitor prin ce sunt pus să trec”
Sursa foto: Foto: Facebook/Calin Farcas
04 Iul 2018   •   09:24

Cu numai trei zile înainte să moară, Călin Farcaș a postat pe Facebook un mesaj în care spunea că dacă era membrul oricărui stat european,  era salvat până acum.

„Cu greu reuşesc să mă mai ţin de la o zi la alta să supravieţuiesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi care mi-o mai dă ca să mă pot bucura de ea. Nu mai am putere să mă lupt şi cu statul, deşi singurul impediment pe care îl am este un acord cu o clinică din Europa să mă salveze. Este extrem de frustrant şi umilitor prin ce sunt pus să trec. Dacă eram membrul oricărui stat din Europa eram salvat până acum, nu mai era nevoie de atâta suferinţă şi disperare. Nu doresc nimănui să treacă aproape zilnic razant pe lângă sfârşit. După doi ani în care am privit moaretea direct în ochi…“, a scris Călin.

În urmă cu o lună, tânărul de 29 de ani, a reuşit să adune 200 de mii de euro pentru un transplant de plămâni, a depus documentele necesare pentru obtinerea pașaportului, a luat legătură cu clinica unde ar fi putut fi operat şi s-au inițiat discutii cu companii aeriene care să poată să îi  asigure transportul către India cu aeronave special dotate pentru orice situaţie şi cu personal medical specializat.

Citește și: Călin Farcaş a murit în braţele mamei sale. Detalii cutremutrătoare despre ultimele clipe din viaţa fiului ei

Vestea morţii lui Călin Farcaş a stârnit nemulţumiri pe pagina de socializare, unde atât membrii familiei, cât şi oameni necunoscuţi, şi-au exprimat supărarea faţă de statul român care l-a lăsat pur şi simplu să moară.

Călin Farcaş suferea de o boală pulmonară rară, care ajunsese înr-un stadiu foarte avansat.

 

×
Subiecte în articol: ucis birocratie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close