x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Un actor român și-a uitat telefonul într-un taxi, dar șoferul l-a mințit că nu l-a găsit. Ce mesaj a primit după o săptămână

de M.Z.   •   08 Mai 2017   •   10:40
Un actor român și-a uitat telefonul într-un taxi, dar șoferul l-a mințit că nu l-a găsit. Ce mesaj a primit după o săptămână 418
Foto: Alexandru Nagy/Instagram

Un actor de teatru din București și-a uitat telefonul mobil într-un taxi și a reușit să-l recupereze după o săptămână, iar șoferul a fost arestat. Alexandru Nagy spune că și-a uitat telefonul în taxi în ziua de Paște, iar tatăl lui l-a sunat apoi pe șofer, care ar fi spus că aparatul nu este la el.

După numai câteva zile, taximetristul a scos la vânzare telefonul, iar potențialul cumpărător și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce s-a uitat în memoria aparatului. Apoi, l-a găsit pe proprietarul de drept. 

”Am primit un mesaj pe internet de la cineva necunoscut, că uite ți-am găsit telefonul, cum să te ajut. S-a întâmplat la o săptămână distanță”, a spus Alexandru Nagy, conform stirileprotv.ro. Cei doi au mers la Poliție, agenții au recuperat telefonul și taximetristul a fost arestat.
 

sati