Antena 3 CNN Actualitate Social Un autocamion s-a răsturnat pe DN2. Șoferul a murit în chinuri, după ce a rămas blocat sub fiarele TIR-ului

Un autocamion s-a răsturnat pe DN2. Șoferul a murit în chinuri, după ce a rămas blocat sub fiarele TIR-ului

Un autocamion s-a răsturnat pe DN2. Șoferul a murit în chinuri, după ce a rămas blocat sub fiarele TIR-ului
19 Feb 2019   •   09:48

Update: Un bărbat de 56 de ani a murit, marţi dimineaţa, după ce TIR-ul condus de acesta s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehiculului. 

"Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă şi scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată", a precizat sursa citată. 
 

Știrea inițială: Traficul rutier este blocat, marţi dimineaţa, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, unde un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, existând scurgeri de motorină din rezervor, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc la kilometrul 60+600 metri, între localităţile Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa.

Un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Întrucât sunt prezente scurgeri de motorină din rezervor, perimetrul a fost delimitat, fiind oprită circulaţia în ambele sensuri, conform Infotrafic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DN2 TIR
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close