Antena 3 CNN Actualitate Social Un copil este în stare gravă la spital după ce s-a strangulat accidental la joacă. Cum s-a întâmplat acest lucru

Un copil este în stare gravă la spital după ce s-a strangulat accidental la joacă. Cum s-a întâmplat acest lucru

Un copil este în stare gravă la spital după ce s-a strangulat accidental la joacă. Cum s-a întâmplat acest lucru
29 Mar 2018   •   18:41

Un copil din judeţul Iaşi a ajuns, joi, în stare gravă la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din oraş, după ce s-a strangulat accidental la locul de joacă. Medicii sunt rezervați în acest caz.

Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie "Sfânta Maria", din Iaşi, au spus că băiatul în vârstă de 12 ani a ajuns în stare gravă la unitatea medicală, după un accident la locul de joacă.

"Un copil s-a strangulat în mod accidental, la locul de joacă. Când a ajuns la noi era asistat ventilator, nu respira singur. Era instabil hemodinamic, a fost investigat, s-a făcut computer tomograf, a avut şi un consult neurochirurgical şi a fost internat în Secţia de Terapie Acută, deoarece necesită o terapie susţinută", a declarat dr. Tamara Solange Roşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Iaşi.

Potrivit acesteia, prognosticul medicilor este rezervat în privinţa copilului, care locuieşte în apropierea localităţii Podu Iloaiei.

Medicul ieşean a adăugat că, din informaţiile deţinute, copilul s-ar fi strangulat din greşeală, la joacă, intrând cu capul într-un laţ de sfoară.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: copil spital medici
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close