Antena 3 CNN Actualitate Social Un motociclist a întrebat mai mulți oameni care este drumul spre Hârșova. Răspunsurile la întrebare au devenit virale. E incredibil ce au spus oamenii - VIDEO

Un motociclist a întrebat mai mulți oameni care este drumul spre Hârșova. Răspunsurile la întrebare au devenit virale. E incredibil ce au spus oamenii - VIDEO

Un motociclist a întrebat mai mulți oameni care este drumul spre Hârșova. Răspunsurile la întrebare au devenit virale. E incredibil ce au spus oamenii - VIDEO
25 Iul 2018   •   15:21

Un filmuleț de câteva secunde a devenit viral pe internet datorită răspunsului amuzant primit de un motociclist care încerca să afle drumul spre Hârşova.

Iulian Băncău, arhitect din Bucureşti şi pasionat de motociclism, se întorcea la mijlocul lunii iulie de la mare, împreună cu nişte prieteni. Ei s-au hotărât să nu meargă pe Autostrada Soarelui, un drum pe care îl fac des, cu viteză, astfel că au mers pe alt traseu, prin localităţile din judeţul Constanţa. 

Ajunşi la Cernavodă, au vrut să afle care este drumul spre Hârşova, informează adevarul.ro

Răspunsurile primite de călători au fost de natură a-i deruta şi mai tare, dar şi de a-i amuza teribil. Întrebaţi de drumul spre Hârşova, doi tineri au arătat în direcţii opuse, iar un al treilea bărbat a avut altă părere.


Am pus filmuleţul pe facebook pentru amuzamentul celor cu care sunt prieten pe facebook, doar că în mai puţin de 24 de ore se amuzase pe seama lui mai mult de jumătate de milion de oameni. A fost o întreagă nebunie. Încă mai primesc friend request-uri, like şi share...“, povesteşte arhitectul-motociclist.  

Înregistrarea făcută cu camera GoPro montată pe casca motociclistului are aproape 818.000 vizualizări pe Facebook şi peste 1.000 pe Youtube. „În condiţiile astea, cred că Hârşova ar trebui să mă declare cetăţean de onoare“, a râs Iulian. 

×
Subiecte în articol: motociclist drum
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close