Antena 3 CNN Actualitate Social Un om de afaceri român a trăit șocul vieții sale: „În Grecia am cumpărat un motel în două ore, în România...”

Un om de afaceri român a trăit șocul vieții sale: „În Grecia am cumpărat un motel în două ore, în România...”

Un om de afaceri român a trăit șocul vieții sale: „În Grecia am cumpărat un motel în două ore, în România...”
27 Iun 2019   •   17:38

Florin Alexandrescu (49 de ani), un om de afaceri din Argeş, a reuşit să transforme o fostă groapă de gunoi într-o bază de agrement. A trebuit să lupte însă luni de zile cu birocraţia pentru a reuşi această investiţie. 

Omul de afaceri spune că, în comparaţie cu România, în Grecia a cumpărat un motel în doar două ore, cu tot cu deschiderea firmei şi a contului bancar. 

Până în 2016, pe un teren de aproape 7.000 mp din comuna argeşeană Budeasa, aflată la 10 kilometri de Piteşti, era o groapă de gunoi ce reprezenta un adevărat focar de infecţie. Florin Alexandrescu, un om de afaceri cu mai multe investiţii în turism în România şi Grecia, s-a decis să cumpere acel teren şi să facă acolo o bază de agrement, ”din dragoste pentru natură şi pescuit, plus că îmi doream să beneficieze de viitoarea bază de agrement şi copiii nevoiaşi din zonă”. Numai că s-a lovit de la început de beţe în roate din partea fostei administraţii locale şi autorităţilor, scrie adevarul.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close