Antena 3 CNN Actualitate Social Un român a oferit şpagă poliţistilor italieni ca să-l ierte că nu are permis de conducere

Un român a oferit şpagă poliţistilor italieni ca să-l ierte că nu are permis de conducere

Un român din Italia le-a oferit poliţiştilor italieni 300 de euro șpagă pentru a nu-l sancționa, după ce a pus în pericol viața propriei sale familii, soția și copiii care se aflau în mașină cu el.

Un român a oferit şpagă poliţistilor italieni ca să-l ierte că nu are permis de conducere
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    10 Apr 2021   •   15:07

Incidentul a avut loc zilele trecute în  provincia Foggia din Puglia, Italia. Bărbatul însoţit de soţie şi copiii săi minori au trecut pe lângă o patrulă a Secției Radiomobile a Companiei Carabinierilor din San Severo şi a refuzat să oprească. 

Crezând că îşi poate face pierdută urma, bărbatul a accelerat "făcând depășiri periculoase atât pentru el, familia sa cât și pentru ceilalți participanți la trafic”, se arată într-un comunicat de presă emis de carabinierii din Foggia, notează rotalianul.ro

Urmărirea ca în filmele de acțiune a fost brusc oprită de traficul aglomerat, după mai bine de 4 kilometri.

Românul nu a avut niciodată permis de conducere

„La bordul autoturismului, condus de un bărbat de naționalitate română, erau prezenți și soția și copiii lor minori. La finalizarea verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu a avut niciodată permis de conducere și că autovehiculul nu avea revizia făcută și nici asigurare”, se mai precizează în comunicat.

Bărbatul a oferit șpagă polițiștilor italieni ca să-l ierte

Poliţişti l-au sancţionat imediat şi i-au pus sechestru şi pe maşină. Cu gândul la eliberare, românul a decis să-i corupă pe carabinieri şi le-a oferit șpaga de câteva sute de euro pentru a-l ierta.

Conform presei locale, în fața refuzului ferm din partea agenţilor, în loc să renunțe, bărbatul a mărit oferta cu 100 de euro.

În acest context, bărbatul a fost condus la secție şi pus sub arest pentru instigare la corupție și ultraj.

×
Subiecte în articol: poliţişti italieni spaga roman Italia
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close