Antena 3 CNN Actualitate Social Un șofer bucureștean face legea în trafic: „Ce ești tu? Profesor?”. Ce spun polițiștii (VIDEO)

Un șofer bucureștean face legea în trafic: „Ce ești tu? Profesor?”. Ce spun polițiștii (VIDEO)

Un șofer bucureștean face legea în trafic: „Ce ești tu? Profesor?”. Ce spun polițiștii (VIDEO)
07 Apr 2019   •   20:37

Update: Poliția a reacționat la scandalul în care au fost implicați un motociclist și un șofer care a tăiat linia continuă.

„Ca urmare a unui articol apărut în mass-media referitor la producerea unui incident în trafic la data de 06.04.2019 pe raza sectorul 4, facem următoarele precizări :

La data de 06.04.2019, în jurul orelor 10.00, un echipaj de poliție al Secției 14 a fost sesizat de către un trecător cu privire la faptul că în intersecția situată în proximitate sunt doi participanți la trafic care au intrat într-un conflict. 

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că în intersecția precizată, pe a doua bandă de mers se afla un auto, iar în dreptul acestuia o motocicletă, conducătorii celor două vehicule fiind într-o dispută verbală.

Polițiștii au intervenit și au aplanat incidentul, solicitandu-le celor doi să tragă vehiculele la bordură, pentru a nu stânjeni traficul. Aceștia au fost identificați 

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cei doi a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul respectarii/nerespectării conduitei în trafic.

Față de cele două persoane s-a luat măsura sancționării contravenționale, ulterior evenimentului, conform art. 2 pct. 25 din Legea 61/1991. 

Verificările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, anunță poliția.

Știre inițială: Un șofer cu tupeu din Capitală a declanșat un scandal monstru în plină stradă, după ce tot el a fost cel care era să lovească un motociclist care circula regulamentar. 

Șoferul a vrut să-și întoarcă bolidul pe linia dublă continuă, lucru observat ulterior și de polițistul sosit la fața locului. 

Paradoxal, acesta la iertat. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Tineretului. 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close