Antena 3 CNN Actualitate Social Unchiul copilului de 2 ani pus să imite scene de sex a fost arestat. Ce s-a aflat despre trecutul bărbatului

Unchiul copilului de 2 ani pus să imite scene de sex a fost arestat. Ce s-a aflat despre trecutul bărbatului

Unchiul copilului de 2 ani pus să imite scene de sex a fost arestat. Ce s-a aflat despre trecutul bărbatului
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Feb 2016   •   16:51
Unchiul copilului de doi ani din Giurgiu, acuzat de abuz sexual și pornografie infantilă, a fost arestat vineri pentru 30 de zile.  
 
Între timp, copilul de nici trei ani forţat să imite scene sexuale și fratele lui mai mare au fost preluați de autorităţi. 
 
Bărbatul și-a recunoscut faptele și a spus că regretă ce a făcut. Omul este recidivist și a mai fost condamnat pentru furt.
 
Rudele şi vecinii nu cred însă în vinovăţia bărbatului suspectat de pedofilie. Oamenii spun că imaginile postate pe internet au fost filmate în timp ce în casă se aflau mai mulţi copii şi totul nu era decât o joacă.
 
Mama băiatului, care a fost şi ea audiată, le-a spus procurorilor că nu a ştiut prin ce a trecut fiul ei.
 
Bărbatul care şi-a obligat nepotul să imite acte sexuale cu o păpușă a fost săltat de mascaţi din propria casă.
 
Mătuşa copilului a fost pusă sub control judiciar. Pe pagina ei de Facebook au fost postate imaginile care au şocat o ţară întreagă.
 
Antena 3 a difuzat luni imagini absolut cutremuratoare în care bărbatul îl învață pe copilul de doi ani să facă sex și îl punea chiar să exerseze gesturile cu o păpușă, în timp ce îi vorbea minorului într-un mod incalificabil
 
Redacția Antena 3 a cumpănit mult timp asupra deciziei de a difuza aceste imagini cumplite. Am considerat însă că decizia de a le difuza este una bună, pentru că în aceste condiții, primează interesul major al copilului. 

×
Subiecte în articol: Giurgiu abuz sexual
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close