Antena 3 CNN Actualitate Social O văduvă din Bucureşti, înşelată cu nu mai puţin de 300 de mii de euro de un escroc sentimental

O văduvă din Bucureşti, înşelată cu nu mai puţin de 300 de mii de euro de un escroc sentimental

Caz uluitor! O văduvă din Bucureşti a fost înşelată cu nu mai puţin de 300 de mii de euro de un escroc sentimental. Femeia care are peste 50 de ani a plătit scump pentru naivitatea ei, iar acum este îngropată în datorii.

O văduvă din Bucureşti, înşelată cu nu mai puţin de 300 de mii de euro de un escroc sentimental
de Roxana Ciucă    |    09 Feb 2022   •   14:07

În loc de o frumoasă poveste de dragoste, femeia a primit somații să își achite datoriile. 

Cine zicea că la 50 de ani ai experiență de viață și că dragostea nu te mai ia prin surprindere s-a înșelat. 

O văduvă de 54 de ani din București, cu doi copii, a intrat acum 3 ani de zile pe un site de matrimoniale cu speranța că își va găsi iubirea vieții. A găsit acolo un domn la vreo 50-60 de ani, nu știe exact, care folosea pseudonimul de "Marcel". 

După ce au schimbat câteva mesaje, s-au întâlnit față în față și dragostea a înflorit. "Marcel" i-a promis că e femeia vieții lui, că o va face fericită, că se vor muta într-o vilă, că se vor stabili în Italia... Femeia a crezut. 

La un moment dat, întrebat cu ce se ocupă de fapt, "Marcel" i-a zis că face parte dintr-un serviciu secret al României și că are niște datorii în Italia, la Fisc. Escrocul sentimental i-a spus că are nevoie de mari sume de bani pentru a-și debloca afacerile de acolo, urmând ca apoi să își recupereze averea de milioane de euro și să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți.

Una peste alta, femeia i-a oferit în mai multe tranșe suma de 280.000 de euro, parte dintre ei dați char pe aeroportul Otopeni înainte de a pleca în Italia "să-și rezolve problemele cu Fiscul".

Omul s-a făcut nevăzut, la un moment dat nu i-a mai răspuns nici la telefon, femeia încecând să îi explice că sunt bani împrumutați pe care trebuie să îi returneze.  

În cele din urmă a înțeles că nu a fost acea poveste de dragoste la care a visat și s-a adresat poliției în încercarea disperată de a-și recupera banii. 

Femeia care a făcut credite uriașe la bănci riscă acum să rămână fără casă și să piardă tot ce a agonisit o viață întreagă. 

×
Subiecte în articol: București Italia escroc sentimental
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close