Antena 3 CNN Actualitate Social Veteran de război, în vârstă de 99 de ani, s-a vindecat de COVID-19: "Trăiesc o minune"

Veteran de război, în vârstă de 99 de ani, s-a vindecat de COVID-19: "Trăiesc o minune"

În vârstă de 99 de ani, veteranul de război Laurean Deac s-a vindecat de COVID-19. În ultimele 3 săptămâni, el a mai dus o luptă pentru supraviețuire, de această dată cu virusul necruțător.

Veteran de război, în vârstă de 99 de ani, s-a vindecat de COVID-19: "Trăiesc o minune"
Sursa foto: Cercul Militar Alba Iulia
de Maria Zărnescu    |    25 Mai 2021   •   17:55

Laurean Deac a fost erou pe frontul de Est, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, iar timp de patru ani a fost prizonier în lagărele din Asia Mică.

"Eroul Laurean Deac, din Alba Iulia, cel care a luptat pe frontul de Est în al Doilea Război Mondial și a fost în prizonierat, timp de patru ani, în lagăre din Asia Mică, a trecut în ultimele trei săptămâni printr-o grea luptă de supraviețuire.

Au fost zile grele de suferință, iar personalul medical din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia a fost reticent în privința vindecării sale, având în vedere evoluția acestei boli, dar și vârsta sa înaintată.

Virusul pandemic nu i-a ocolit familia, iar fiul și nora sa, îmbolnăvindu-se și ei, i-au fost alături în aceeași suferință. Pentru veteranul de război, Laurean Deac, în această bătălie, nicio zi nu a fost ca alta. Nădejdea în Dumnezeu, rugăciunile celor dragi și ai cunoscuților, mănunchi de gânduri bune îndreptate în permanență  spre el din partea multor oameni, alături de grija deosebită de care a avut parte în spital, din partea întregului personal medical, ni-l redau, astăzi, sănătos și victorios pe Laurean Deac,  din războiul cu acest virus nemilos.

Personalul medical și auxiliar din cadrul Secției de Boli Infecțioase din Alba Iulia merită toate aprecierile și recunoștința pentru atenția, grija și profesionalismul de care au dat dovadă în efortul de recuperare și vindecare a lui Laurean Deac", anunță Cercul Militar Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

Deac: "Trăiesc minunea de a mă întoarce acasă"

"Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a vindecat și tuturor celor din spital care m-au îngrijit atât de bine. Astăzi, trăiesc minunea de a mă întoarce sănătos acasă și să îi revăd pe toți cei dragi", a precizat veteranul în vârstă de 99 de ani.

×
Subiecte în articol: veteran vindecat COVID-19
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close