Antena 3 Actualitate Social Victor Negrescu, despre PNRR: Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic

Victor Negrescu, despre PNRR: Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic

de Claudia Popovici    |    24 Iun 2021   •   19:28
Victor Negrescu, despre PNRR: Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic
Sursa foto: Hepta

Eurodeputatul PSD Victor Negrescu critică autoritățile române pentru faptul că PNRR-ul României nu este acceptat de Comisia Europeană: „Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic. PNRR este eșecul acestei guvernări și dovada clară a incompetenței și lipsei lor de relații politice ”

„Vin miliardele de euro, dar mai așteptăm iar un pic. Deși tot mai multe state europene au planurile de redresare deja acceptate, Klaus Iohannis ne transmite de la Consiliul European că nu e nicio problemă că planul României nu este bun și că urmează să fie finalizat doar în toamnă.

După ce ne amenință de un an că vine planul, acum guvernanții descoperă că de fapt mai au mult de lucru la el și că riscă să fie dificultăți în implementarea lui”, transmite Victor Negrescu.

Europarlamentarul social-democrat afirmă că, în timp ce toate celelalte planuri propuse de statele europene prevăd crearea de locuri de muncă, dezvoltarea sectorului economic și IMM-urilor sau investiții masive în resursa umană, „PNL și USR ne propun un plan al austerității cu reforme neoliberale dăunătoare pentru populație”.

„PNRR este eșecul acestei guvernări și dovada clară a incompetenței și lipsei lor de relații politice în plan internațional. Cum s-a spus și în declarația de astăzi, este clar că nu ar ajuta cu nimic România ca PNL și USR să mai rămână la guvernare pentru a negocia un PNRR prost pentru țară”, conchide Negresc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close