Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vijelia a făcut prăpăd în România! Acoperișul sediului Jandarmeriei, luat de vânt la Suceava | Femeie rănită de un banner smuls de vânt, în Galați

Vijelia a făcut prăpăd în România! Acoperișul sediului Jandarmeriei, luat de vânt la Suceava | Femeie rănită de un banner smuls de vânt, în Galați

O parte din acoperidul sediului Jandarmeriei Suceava s-a prăbușit din cauza furtunii. Vântul puternic a smuls pur și simplu tabla. Activitățile cu publicul în sediul instituției au fost anulate.

de Mia Lungu    |    28 Mar 2023   •   18:22

În curtea Jandarmeriei Suceava sunt opt mașini avariate, după ce aproximativ 100 de metri din tabla de pe acoperiș a fost smulsă de vânt.

Din acest motiv, mâine se anulează toate activitățile de porți deschise ale Jandarmeriei, din rațiuni de siguranță.

În judeţele Botoşani şi Dolj, vântul a smuls mai mulţi copaci din rădăcină şi i-a aruncat pe drum.

În curtea unui service auto din Costanța, un copac bătrân și uscat s-a rupt din cauza vântului care a batut dimineata și a căzut peste mașinile aflate la reparat, trei la numar.

Copacul era afară din curte, dar a căzut pe gard și apoi pe mașini.

Și în municipiul Huși, vântul puternic a prăbușit peste firele de curent un brad, chiar la doi pași de primărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vântul puternic a prăbușit un copac uriaș și la Iași, peste o stație de tramvai din Copou. Doar o minune a făcut ca nicio persoană să nu fie rănită, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Citește și: Vântul puternic a făcut ravagii în mai multe zone din țară. Copaci rupți și mașini avariate

O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar, în Galați

O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de un banner publicitar smuls de vânt de la locul lui. Incidentul a avut loc marți, în Galați. Tot din cauza vântului puternic, mai mulți copaci au fost rupți, câteva case au fost deteriorate și sute de oameni au rămas fără energie electrică.

Potrivit ISU Galați, femeia de 35 de ani a fost rănită în timp ce se află pe stradă. Ea a suferit un traumatism cranian. Victima a fost luată de un echipaj SMURD.

Vântul puternic a făcut și pagube materiale în județul Galați. Acoperișul Casei de Asigurări de Sănătate din orașul Galați a fost avariat în timpul furtunii.

Un incident asemănător a avut loc la un bloc din orașul Tecuci. Tot la Tecuci, doi copaci s-au rupt și au avariat două mașini.

În zonele rurale ale județului, vântul puternic a distrus rețelele electrice. 911 de consumatori din localitățile Brăhășești, Blânzi și Cuca nu au energie electrică

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close