Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 martie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 martie. Vești incredibile de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 martie. Vești incredibile de la meteorologi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Mar 2019   •   07:30

VREMEA. Valorile termice vor creşte semnificativ faţã de intervalul anterior, astfel încât vremea va deveni caldã în toate regiunile. Cerul va avea înnorãri temporare în vestul, centrul şi nordul ţãrii, iar în a doua parte a nopţii de luni spre marţi va ploua slab în Crişana, Maramureş, nord-vestul Transilvaniei şi pe arii restrânse în Banat, în timp ce în zonele montane aferente vor fi precipitaţii mixte.

VREMEA. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre mai mult senin. Vântul va avea intensificãri temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, mai ales ale Carpaţilor Orientali şi ale Munţilor Apuseni, unde în a doua parte a intervalului se vor depãşi 70...90 km/h, iar în rest va sufla slab şi moderat, izolat cu intensificãri în nord-vest şi sud-est.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra de la 8...10 grade în estul Transilvaniei şi pe litoral, pânã în jurul a 18 grade, local în Banat şi Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 8 grade, izolat mai scãzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA. Presiunea atmosferică va scãdea.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close