Antena 3 CNN Actualitate Cine era șoferul mort după o urmărire ca în filme în județele Iaşi şi Botoşani

Cine era șoferul mort după o urmărire ca în filme în județele Iaşi şi Botoşani

Informații de ultimă oră despre șoferul împușcat astăzi de polițiștii care îl urmăreau. Potrivit unor surse, bărbatul a fost condamnat în 2015 pentru trafic de minori și de persoane. Tânărul în vârstă de 24 de ani conducea haotic pe o șosea din județul Iași.

Cine era șoferul mort după o urmărire ca în filme în județele Iaşi şi Botoşani
de Gabriel Dano    |    17 Dec 2020   •   19:00

În localitatea Popricani, mai mulți oameni au sunat la 112 și au raportat faptul că un șofer conduce haotic, iar polițiștii au ieșit în trafic pentru a-l intercepta. Șoferul a părut că  vrea să oprească, însă în momentul în care mașina de Poliție s-a apropiat de el, acesta a lovit-o și a plecat în trombă spre Botoșani.

A urmat apoi o urmărire de 50 de kilometri, iar polițiștii de la Iași au cerut ajutorul celor de la Botoșani pentru a-l opri pe șofer în trafic. Pe raza locallității Flămânzi au fost organizate nu mai puțin de trei filtre de poliție, iar șoferul în cauză a încercat să lovească toate mașinile respective. Oamenii legii au reușit să evite în ultima clipă impactul.

În timpul urmăririi, polițiștii au tras 17 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și spre pneurile mașinii, iar un glonț l-a nimerit și pe șofer, acesta pierzând controlul volanului, mașina părăsind carosabilul. Polițiștii au fost chiar primii care au acordat îngrijiri medicale tânărului.

Medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru el, aceștia constatând decesul. Se pare că șoferul consumase băuturi alcoolice. Tânărul de 24 de ani nu era străin oamenilor legii. În 2015, acesta fusese condamnat pentru trafic de persoane și minori.

Mai multe detalii, de la corespondentul Antena 3, Paul Ciurari:

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close