Antena 3 CNN Actualitate Şoferul unui primar, acuzat că şi-a agresat sexual o colegă de serviciu. E incredibil ce a putut să-i facă femeii

Şoferul unui primar, acuzat că şi-a agresat sexual o colegă de serviciu. E incredibil ce a putut să-i facă femeii

Şoferul unui primar din Gorj este acuzat de o colegă din cadrul Primăriei de agresiune sexuală. Acesta este cercetat penal de oamenii legii în urma plângerii pe care a depus-o femeia, referent achiziţii publice în cadrul instituţiei.

Şoferul unui primar, acuzat că şi-a agresat sexual o colegă de serviciu. E incredibil ce a putut să-i facă femeii
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    11 Ian 2021   •   19:30

Cei doi au fost trimişi în teren de către edilul localităţii să rezolve o problemă contractuală cu o firmă şi să regleze un ceas electronic aflat în intersecţia cu sens giratoriu. Potrivit celor relatate de femeie, în timp ce se afla în maşină, Gheorghe ar fi început să o pipăie.

Femeia a refuzat şocată gesturile nepotrivite ale colegului său. Când a văzut că femeia îl respinge, individul a început să-i vorbească urât. Primarul susţine că femeia nu s-a plâns de nimic atunci când a revenit la sediul primăriei, dar a fost sunat în dimineaţa zilei următoare de soţul acesteia.

„Eu i-am trimis să rezolve o problemă contractuală cu o societate şi să regleze un ceas electronic care se află în sensul giratoriu. Au venit în biroul la mine şi mi-au spus că au rezolvat problemele. Nu mi-a spus nimic salariata, iar imediat, pe la ora 12.00, am plecat la sediul AFIR din Craiova. Şoferul nu mi-a spus nimic.

Aş fi acţionat, dacă auzeam ceva de genul acesta şi aş fi cerut explicaţii. A doua zi, pe la 7.28, m-a sunat soţul femeii să îmi spună că s-a luat de nevasta lui şi că i-a făcut avansuri. L-am chemat la primărie. A fost puţin scandal pe care nu trebuia să-l facă. Ea nu a făcut vreo plângere în ziua respectivă. Se poate vedea că este făcută în ziua următoare.

Şoferul mi-a trimis o cerere acordarea a cinci zile de concediu de odihnă aferente anului 2020. Şi-a luat şi ea concediu. I l-am aprobat, pentru că este dreptul ei“, a spus edilul, potrivit Adevărul.

Şoferul va fi anchetat de o comisie din cadrul Primăriei. „Eu îmi fac datoria. Este un regulament de ordine interioară. Am dat plângerea secretarului. Se va înfiinţa o comisie, pentru a se analiza cazul. Când a venit la mine, eu le-am spus meargă la poliţie şi la parchet. (...) Este o fată extraordinară şi el este un băiat bun. Este o doamnă pe care o respect şi care îşi face treaba“.

Primarul relatează că l-a sunat pe şofer, dar acesta nu a recunoscut acuzaţiile.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close