Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR în Spania, răpit, electrocutat şi torturat, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără din Venezuela

Şofer român de TIR în Spania, răpit, electrocutat şi torturat, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără din Venezuela

Un şofer român de TIR, în vârstă de 35 de ani, a fost răpit, electrocutat şi torturat, după ce şi-a dat întâlnire, în Spania, cu o tânără din Venezuela pe care a cunoscut-o pe un site de dating.

Şofer român de TIR în Spania, răpit, electrocutat şi torturat, după ce şi-a dat întâlnire cu o tânără din Venezuela
de Alin Tarnovschi    |    23 Noi 2020   •   18:45

Din fericire, românul a scăpat cu viaţă după întâlnirea cu "Dulce Angel" (n.r. Îngerul Dulce), o tânără din Venezuela, în vârstă de 34 de ani, acuzată, împreună cu iubitul ei şi un alt complice, că a sedus trei bărbaţi, i-a răpit, i-a torturat, iar pe unul dintre ei l-a îngropat de viu.

Hedangelin Candy Arrieta (34 de ani) este judecată de un tribunal din Zaragoza, iar procurorii au cerut o pedeapsă de 58 de ani de închisoare pentru tânără, la fel şi pentru iubitul ei, Mohamed Achraf, ambii fiind acuzaţi şi judecaţi pentru crimă, răpire şi tâlhărie.

Schema pe care tânăra din Venezuela şi iubitul ei au pus-o în practică era simplă: tânăra şi-a făcut un cont pe un site de dating, cunoscut şi frecventat de spanioli, şi a început să vorbească cu mai mulţi bărbaţi, propunându-le întâlniri amoroase şi trimiţându-le fotografii explicite.

Primul care a căzut în plasa "Îngerului Dulce" a fost un şofer român de TIR în vârstă de 35 de ani, care a fost ademenit de tânăra din Venezuela, dar care a regretat imediat faptul că a intrat în discuţie cu aceasta.

Un şofer român de TIR, prima victimă a "Îngerului Dulce"

Pe 26 iulie 2019, şoferul român de TIR şi-a dat întâlnire cu tânăra pe care a cunoscut-o online, însă în momentul în care s-a întâlnit cu tânăra, românul a fost electrocutat, apoi răpit şi torturat de iubitul tinerei şi de un complice, aflat în permisie din închisoarea din Castellon.

Cei trei tâlhari au furat de la român suma de 55 de euro, un telefon mobil, dar şi un autoturism marca Renault Clio.

Şoferul român de TIR a fost găsit legat la mâini şi la picioare, dar şi la gură, şi rănit serios.

"Nu mai intru în viaţa mea pe un site de dating. Este trist că există astfel de persoane", a declarat românul într-un articol dintr-o publicaţie spaniolă.

Potrivit presei din Spania, după numai 24 de ore de la atacul comis împotriva românului, tânăra şi-a dat întâlnire cu un alt bărbat, după ce a postat pe site-ul de dating că "îi plac bărbaţii maturi".

Astfel, a doua zi, "Îngerul Dulce" s-a întâlnit cu un spaniol în vârstă de 58 de ani din Tudela (Navara). Acesta a fost lovit în cap, legat, băgat în portbagajul unei maşini şi ameninţat cu un pistol.

Tâlharii i-au furat un card de credit, suma de 650 de euro, un ceas şi un telefon mobil.

Om de afaceri îngropat de viu, după ce şi-a dat întâlnire cu tânăra din Venezuela

A treia victimă a tâlharilor a fost un om de afaceri spaniol, Jose Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost electrocutat şi bătut de iubitul tinerei din Venezuela, iar când şi-au dat seama că acesta ar fi murit, cei doi au decis să îl îngroape.

Doar că, medicii legişti au stabilit că omul de afaceri era încă în viaţă atunci când a fost îngropat.

De la acesta, tânăra şi iubitul ei au furat 1.500 de euro şi un autoturism marca Mercedes pe care l-au vândut ulterior cu 10.000 de euro.

Cei doi au fost ulterior prinşi şi arestaţi pentru cele trei atacuri comise anul trecut, iar acum riscă să îşi petreacă restul zilelor în spatele gratiilor.

×
Subiecte în articol: Spania
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close