Antena 3 CNN Actualitate Un şofer din Suceava a vrut să îi dea o lecţie poliţistului care l-a amendat, însă a regretat instant

Un şofer din Suceava a vrut să îi dea o lecţie poliţistului care l-a amendat, însă a regretat instant

Un şofer din Suceava a vrut să îi dea o lecţie poliţistului care l-a amendat, însă a sfârşit prin a primi chiar el o lecţie de viaţă care l-a făcut să regrete instant.

Un şofer din Suceava a vrut să îi dea o lecţie poliţistului care l-a amendat, însă a regretat instant
Sursa foto: Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2023   •   21:02

După ce a comis mai multe abateri în timp ce conducea, şoferul a fost tras pe dreapta de un echipaj al Poliţiei, iar agentul l-a anunţat că va fi amendat.

În acel moment, şoferul a vrut să îi ofere o lecţie poliţistului şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că agentul care l-a tras pe dreapta este beat.

Din nefericire pentru şofer, totul s-a întors împotriva sa şi a regretat instant, după ce agentul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

"Sâmbătă, 30 decembrie, la orele 15.38, lucrătorii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin 112 de un bărbat despre faptul că un polițist care l-a oprit pentru efectuarea de verificări la intersecția străzilor Calea Burdujeni cu Gheorghe Doja, este băut.

La fața locului s-a deplasat șeful Secției de Poliție Burdujeni care i-a identificat pe reclamantul M. Alexandru în calitate de conducător al autoturismului marca  Land Rover și echipajul de poliție format din doi agenti de poliție și un polițist local.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul care conducea autorismul marca Land Rover a fost oprit în trafic de către echipajul de poliție, iar în urma verificărilor s-a stabilit că șoferul a comis mai multe abateri contraveționale rutiere.

În momentul în care i s-a comunicat de către agentul constator abaterile comise și faptul că va fi sancționat contravențional, conducătorul auto a apelat SNUAU 112, sesizând că polițistul care l-a oprit este băut.

La sediul Secției de Poliție Burdujeni, agenții de poliție au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În  acest sens, șeful Secției de Poliție Burdujeni a procedat la sancționarea contrvențională a lui M. Alexandru cu amendă în cunatum de 4.000 lei", potrivit obiectivdesuceava.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava Poliția Română Burdujeni
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close