Antena 3 CNN Actualitate Şoferiţă româncă de TIR, clip video viral pe TikTok: "E ultima cursă"

Şoferiţă româncă de TIR, clip video viral pe TikTok: "E ultima cursă"

O şoferiţă româncă de TIR, care lucrează în Spania, a lansat un apel printr-un clip video pe TikTok ce a devenit viral, după ce a alimentat camionul şi a fost nevoită să achite peste 800 de euro.

Şoferiţă româncă de TIR, clip video viral pe TikTok: "E ultima cursă"
Sursa foto: TikTok | paulastroie
de Alin Tarnovschi    |    15 Mar 2022   •   11:38

Paula Stroie este şoferiţă de TIR şi este urmărită de peste 100.000 de oameni pe TikTok, acolo unde prezintă momente din viaţa sa.

În urmă cu câteva zile, atunci când a mers cu camionul într-o staţie peco pentru a alimenta, şoferiţa a anunţat că nu va mai accepta noi curse din cauza preţului uriaş al combustibilului.

Astfel, pentru 400 de litri de motorină, şoferiţa a fost nevoită să achite 871 de euro, având în vedere că preţul unui litru de motorină a ajuns să coste, în Spania, 2,17 euro.

"Cu părere de rău, la noi e ultima cursă. Nu avem încotro, trebuie să oprim pentru că preţurile sunt foarte mari şi la momentul de faţă nu este rentabil să circulăm. Mergem pe stradă doar ca să fim şi noi pe stradă. Avantaj cam puţin.

Haideţi să fim uniţi, haideţi să luptăm toţi împreună. Dacă nu acum, atunci când?", a fost mesajul transmis de şoferiţa româncă.

@paulastroie #soferineuropa #?? #autonomi #?#pentruvoi #pentru___tine #fyou ♬ sonido original - Paü

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close