Antena 3 CNN Actualitate Şoferul microbuzului din care a căzut o minoră care a decedat, arestat preventiv

Şoferul microbuzului din care a căzut o minoră care a decedat, arestat preventiv

Şoferul microbuzului din care a căzut o minoră care a decedat, arestat preventiv
Sursa foto: foto: Pixabay.com
22 Feb 2019   •   20:31

Şoferul microbuzului de transport persoane din care a căzut marţi o minoră de 12, care a decedat ulterior, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri, sub acuzaţiile de acuzat de ucidere din culpă şi modificarea urmelor accidentului.

Bărbatul de 57 de ani, din Zalău, implicat în accidentul ce a avut loc din data de 19 februarie, fusese reţinut joi, pentru 24 de ore şi depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Judecătorii Tribunalului Sălaj a decis, vineri, pentru şoferul microbuzului, măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

O minoră de 12 ani, ce a decedat marţi, în Zalău, după ce a căzut dintr-un microbuz de transport persoane căruia i s-au deschis uşile în mers, stătea pe o banchetă improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului.

La volanul microbuzului se afla un bărbat de 57 de ani, din municipiul Zalău, patronul firmei de transport persoane ce efectua o cursă regulată pe traseul Zalău-Dioşod, surse din cadrul anchetei precizând pentru AGERPRES că bărbatul arestat vineri este acuzat de faptul că a îndepărtat bancheta, după producerea accidentului.

Potrivit unei informări de presă dată publicităţii joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii şi organele de cercetare penală îl cercetează pe bărbat pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal.

×
Parteneri
Când trec românii la ora de iarnă 2023
x close