Antena 3 CNN Actualitate VIDEO. Șoferul unui Logan și-a acoperit numărul de înmatriculare cu o pungă și a oprit la benzinărie. E incredibil ce a urmat - polițiștii tocmai au dat alerta!

VIDEO. Șoferul unui Logan și-a acoperit numărul de înmatriculare cu o pungă și a oprit la benzinărie. E incredibil ce a urmat - polițiștii tocmai au dat alerta!

VIDEO. Șoferul unui Logan și-a acoperit numărul de înmatriculare cu o pungă și a oprit la benzinărie. E incredibil ce a urmat - polițiștii tocmai au dat alerta!
Sursa foto: foto: captura video
25 Mar 2019   •   20:29

Polițiștii din Iași sunt în alertă.

Oamenii legi cer ajutorul populației după ce un tânăr care conducea o Dacia Logan a alimentat într-o benzinărie și a plecat fără să plătească. Cu siguranță tânărul nu a uitat să achite combustibilul, pentru că el și-a pregătit atent lovitura: a acoperit plăcuța cu numărul de înmatriculare cu o pungă, pentru a nu putea fi identificat pe baza acestora.

"Vă cerem din nou sprijin pentru identificarea unei persoane!

Un tânăr a fost surprins de camerele de supraveghere a unui peco din Podu Iloaiei în timp ce îşi alimenta maşina, după care a pleacat fără să plătească.
Imaginile arată cum autoturismul opreşte la una din pompe, șoferul alimentează, după care îşi vede de drum.

Maşina avea plăcuţele de înmatriculare acoperite cu o pungă. Cine recunoaște șoferul, rugam sa ne dați mesaj în privat", este anunțul postat de oamenii legii pe pagina de Facebook "Atenție Poliția Iași".

×

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close