Antena 3 CNN Actualitate Soluțiile producătorului Tente pentru o mobilitate sporită (P)

Soluțiile producătorului Tente pentru o mobilitate sporită (P)

Soluțiile producătorului Tente pentru o mobilitate sporită (P)
20 Feb 2019   •   13:00

Cu un renume meritat pe piata de profil, Tente este un producator popular de roti si role, in game pliate pe sectoare de activitate intre cele mai variate. Soluțiile pe care le propune  vizează astfel o listă lungă de nevoi care au același obiectiv - o mobilitate pe măsura așteptărilor.

În funcție de domeniul de aplicabilitate, Tente a avut în vedere necesitățile și a căutat să se adapteze în permanență cerințelor pieții. Datorită experienței ce a acumulat-o în decursul anilor de activitate pe piața de profil a reușit să își construiască un nume, devenind astfel un reper pentru cei aflați în căutarea de roți sau role.

Dupa tipul dispozitivelor care necesită înlocuirea roților din dotare sau completarea acestei necesități, pe site-ul tente.com/en-ro sunt disponibile opțiuni clasate în funcție de caracteristici și particularități. De altfel iată care sunt câțiva dintre factorii pe care produsele din această sferă trebuie să îi aibă la bază pentru a oferi productivitate, respectiv pentru a asigura o mobilitate sporită.

Deplasare fără impedimente

Poate fi vorba despre un set de roți care asigură o deplasare pluridirecțională sau despre unul simplu, pentru o deplasare rectilinie. Este ideal ca indiferent de asta, transportul să se poată desfășura întotdeauna în condiții excelente, iar Tente vine cu soluții pentru orice situație.

Mobilitate la nivel de artă

Oricare ar fi necesitatea, rolul roților este de a se adapta acesteia. Poate fi vorba despre nenumărate tipuri de suprafețe de rulare. Un avantaj al produselor de la acest renume este că se pliază pe o varietate de necesități, fie suprafețe line, plane, alunecoase sau accidentate. Mobilitatea este în fiecare situație o necesitate de îndeplinit.

Protectiile adaptate situatiilor speciale

Fiecare tip de roată va acționa în angrenajele necesare, după condiții, fie acestea și din cele mai dificile. Dintre acestea din urmă amintim umiditatea excesivă, praful, temperaturile la extreme, mediile corozive, precum și sarcinile agabaritice. Există roți adaptate special după fiecare necesitate în portofoliul Tente.

Nivelul de silențiozitate

Este un criteriu pe care trebuie să îl bifeze mai ales cei care caută soluții pentru spații precum spitalurile, clinicile sau orice loc în care liniștea este esențială. Există roți, respectiv role, special fabricare pentru a asigura o deplasare optimă, dar totodată fără a crea zgomote deranjante.

Cele mai sus menționate sunt caracteristici care nu pot fi trecute cu vedere vizavi de o asemenea alegere. În funcție de atenția acordată fiecăruia în parte, nivelul de mobilitate va fi mai mult sau mai puțin satisfăcător.

Având ca reper premisa că fiecare tip de roată va viza utilitatea sporită, respectiv un grad înalt de confort, Tente a conceput fiecare articol, indiferent de segment astfel încât să se plieze și celor mai pretențioase nevoi.

Urmârind calitatea, publicul larg va fi ghidat către produsele oferite de acest nume cunoscut, potrivite atât în domeniile industriale, cât și în cel comercial, rezidențial, instituțional etc. Dimensiunile, caracteristicile, materialele ce le au la bază, precum și costurile, vor dicta o alegere inspirată și de durată. Cei interesați pot comanda produsele dorite direct de pe tente.com/en-ro.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close