Antena 3 CNN Actualitate Sora lui Dan Barna, audiată: Am încredere că se va ajunge la un final

Sora lui Dan Barna, audiată: Am încredere că se va ajunge la un final

Dan Barna susține că sora sa a fost chemată la audieri și că-i este verificată activitatea anterioară de mai multe instituții. 

Sora lui Dan Barna, audiată:  Am încredere că se va ajunge la un final
Sursa foto: foto: Agerpres
06 Mar 2020   •   09:51

Dan Barna a afirmat că n-a existat niciun dosar la DNA care să-l vizeze pe el sau compania din care făcea parte. Conform acestuia, dosarul din 2014 la care se făcea referire nu avea legătură cu el, acesta fiind și motivul pentru care nu a știut. ”Nici n-a fost un dosar la DNA, nici nu este” a spus liderul USR, într-un interviu pentru Europa FM. 

Cu privire la DLAF, care s-a autosesizat în urma anchetei Rise Project, Dan Barna a spus că ”o perioadă nu s-a mai întâmplat nimic, sunt verificări în curs și știu asta pentru că săptămâna trecută, sora mea și fostele angajate de la croitoria respectivă unde a lucrat sora mea au fost chemate pentru audieri.

S-au pus întrebările oarecum firești: dacă au lucrat acolo, dacă au primit toate salariile, dacă au croit, ce au croit. Mai multe instituții verifică activitatea mea anterioară în această perioadă. Sunt verificări în curs. Am încredere că se va ajunge la un final în perioada următoare. Sper să nu se repete secvența din campaniile anterioare.”

×
Subiecte în articol: Dan Barna
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close