Antena 3 CNN Actualitate Sora violatorului satanist rupe tăcerea: „Fata vrea să se răzbune pentru că fratele meu a refuzat o relație cu ea”

Sora violatorului satanist rupe tăcerea: „Fata vrea să se răzbune pentru că fratele meu a refuzat o relație cu ea”

Sora violatorului satanist rupe tăcerea: „Fata vrea să se răzbune pentru că fratele meu a refuzat o relație cu ea”
07 Noi 2019   •   09:07

Sora bărbatului reținut după ce a drogat și violat într-un ritual satanic o adolescentă de 16 ani,la Giurgiu, susține că tânăra minte atunci când spune că a fost vorba de un viol și vrea să se răzbune.

"În acea seară, nu știu să vă spun ce s-a întâmplat, dar știu că ea se cunoștea cu fratele meu de mai mult timp. Deci nu este prima oară când s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo. Din câte știu eu, fata aceasta dorea să fie cu fratele meu. El nu a vrut, pentru că ea nu este o fată cuminte, așa cum știe toată lumea. Iar ea, prin chestia asta, a vrut să se răzbune. Dar ea nu a făcut nicio mișcare timp de trei luni, decât după ce s-au filmat aceste filmări. Aceste filmări au fost postate de o fată, care era și ea acolo.

Se vede foarte clar (n.r. pe imagini) că nu este viol și că nu a fost forțată. Ea le-a postat ca să se răzbune, nu știu din ce motive, iar ea s-a dus la Poliție și a spus că a fost violată. De ce, nu știu!”, a declarat sora suspectului, în cadrul emisiunii Acces Direct, de la Antena 1.

 

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close