Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu, după întâlnirea cu ambasadorul SUA în România: "Am discutat despre o serie de proiecte transfrontaliere"

Sorin Grindeanu, după întâlnirea cu ambasadorul SUA în România: "Am discutat despre o serie de proiecte transfrontaliere"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a avut o nouă întâlnire cu Kathleen Ann Kavalec, ambasadorul SUA în România.

Sorin Grindeanu, după întâlnirea cu ambasadorul SUA în România: "Am discutat despre o serie de proiecte transfrontaliere"
Sursa foto: Sorin Grindeanu | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   13:23

"Am discutat astăzi cu Ambasadorul SUA, Excelența sa, Kathleen Ann Kavalec, despre o serie de proiecte transfrontaliere și de măsuri pe care România le are în vedere, în contextul războiului din Ucraina.

Ne-am axat pe transportul de cereale și de mărfuri din și către Ucraina pe coridoarele de solidaritate (Solidarity Lanes).

În contextul discuțiilor, am detaliat proiectele dezvoltate de Ministerul Transporturilor în zona Moldovei, cu accent pe construcția Autostrăzii A7, care va fi continuată până la Siret și care va reprezenta o rută important pe relația rutieră cu Ucraina.

Am făcut referire inclusiv la evoluția Podului suspendat de la Brăila, care urmează să fie deschis pe data de 6 iulie.

Citește și: Cum arată cel mai mare vas de croazieră din lume. Vor urca la bord aproape 8.000 de persoane

Dezvoltarea infrastructurii rutiere și feroviare pe coridoarele europene, dar si întărirea capacității operaționale a CFR au reprezentat, de asemenea, subiecte de interes în cadrul întrevederii", a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grideanu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close