Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, audiaţi la Parchetul General

Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, audiaţi la Parchetul General

Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca, audiaţi la Parchetul General
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2010   •   14:23

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere Petrom, Liviu Luca, s-au prezentat, luni, la Parchetul General, pentru audieri în cazul Nicolae Popa. Vîntu este cercetat în libertate pentru că ar fi favorizat fuga din ţară a fostului director Gelsor.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost chemat la Parchet pentru a fi audiat în legătură cu percheziţia informatică efectuată de anchetatori în urmă cu circa două săpătmâni. Omul de afaceri a petrecut, se pare, doar două minute în biroul procurorului care anchetează acest caz, susţinând că nu doreşte să facă nicio declaraţie.

La finalul audierilor, Vîntu a părăsit sediul Parchetului, fără să stea de vorbă cu jurnaliştii prezenţi la faţa locului.

La ora transmiterii acestei ştiri, Liviu Luca se alfa încă la audieri.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat preventiv în noaptea de 9 spre 10 septembrie. După o săptămână petrecută după gratii, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul depus de apărătorii acestuia. Vînut a fost, astfel, eliberat din arestul Poliţiei Capitalei, pe 16 septembrie.

Liviu Luca este martor în cazul lui Nicoale Popa. În cazul său, instanţa a decis că măsura arestării preventive nu se impune, acesta fiind astfel singura dintre cele patru persoane implicate în acest caz care nu a primit ordonanţă de reţinere.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close