Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu, vizitat de fiica sa la închisoare (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu, vizitat de fiica sa la închisoare (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu, vizitat de fiica sa la închisoare (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
13 Sep 2010   •   20:14

Fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu a fost suprinsă luni intrând în celula tatălui său, pentru a-i aduce un covor şi un frigider în scopul uşurării traiului pe durata arestului. Ioana Vîntu a venit să-şi viziteze tatăl la sediul arestului poliţiei capitalei, pentru a putea sta de vorbă cu el şi a se asigura că îşi ia medicametele şi a-l încuraja. Aceata a părăsit arestul în grabă, luni, în jurul orei 13.

La două ore de la vizita sa, tribunalul a făcut publice motivele pentru care Sorin Ovidiu Vîntu şi cei doi apropiaţi ai săi trebuie să rămână în arest cel puţin următoarele 29 de zile. Instanţa redă pe larg, în 37 de pagini, modul în care cei trei inculpaţi ar fi ingnorat cu indiferenţă şi desconsideraţie, atât legea, cât şi capacitatea autorităţilor de a-i prinde. Judecătorul a vorbit de perseverenţa omului de afaceri în a-l scăpa pe Nicolae Popa de extrădare, deşi el şi apropiaţii săi erau urmăriţi penal în acele momente şi nu aveau voie să ia legătura cu el.

Acelaşi document redă şi unica declaraţie a lui Vîntu, ca o rugăminte adresată instanţei. "Ţurcan îmi este un foarte bun prieten, care facea mii de plăţi pentru mine, iar Stoian este şoferul şi asistentul meu, care executa tot ce ţinea de serviciu. Solicit să mă arestaţi pe mine şi să îi lăsaţi pe ei în libertate."a spus omul de afaceri.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de aghiotantul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan. Recursul lor la decizia de arestare se va judeca miercuri.



Observator

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu inchisoare
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close