Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a cerut 22.000 de euro familiei lui Florin Cioabă

Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a cerut 22.000 de euro familiei lui Florin Cioabă

Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a cerut 22.000 de euro familiei lui Florin Cioabă
de M.T.    |    19 Aug 2013   •   15:52

Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya a cerut 22.000 de euro pentru tratamentele şi operaţia la care a fost supus Florin Cioabă pe durata internării, au declarat, luni, apropiaţi ai familiei, citate de Mediafax.

”Ne-au cerut 22.000 de euro numai pentru acest spital", au precizat apropiaţii familiei Cioabă.

Familia lui Florin Cioabă anunţa, luni dimineaţa, că a cerut sprijin autorităţilor române pentru verificarea facturii de spitalizare în Antalya şi a asigurării medicale, nu pentru plata tratamentului şi operaţiei, precizând că aşteaptă să fie finalizate formalităţile pentru a aduce în ţară trupul neînsufleţit.

După ce vor fi finalizate actele, familia ar vrea ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă să fie transportat în ţară, cu un avion, în cel mai scurt timp posibil.

Familia lui Cioabă ar vrea ca sicriul cu trupul neînsufleţit să fie adus mai întâi în Bucureşti, iar de aici să fie preluat de o firmă specializată, care să „monteze aer condiţionat la sicriu" şi să îl transporte la Sibiu, cu o altă aeronavă sau cu o maşină funerară.

„Familia Cioabă nu a cerut bani statului român, ci doar ajutor pentru lămurirea situaţiei cu asigurarea medicală, pentru că tatăl meu avea asigurare medicală. Eu am cerut statului român urgentarea acestor acte. Fără aceste acte, ambasada din Turcia nu poate elibera documentele care însoţesc mortul. Familia Cioabă nu a cerut nimic gratis. Noi am plătit avionul şi vom plăti tot ce va mai fi nevoie, dar cerem urgentarea situaţiei cu privire la asigurare”, a spus Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, pentru Mediafax.

El a precizat că speră să fie îndeplinite formalităţile cât mai repede şi sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său să fi adus în ţară cel mai probabil luni, în cursul serii.

Întrebat despre informaţiile apărute în presă referitoare la faptul că tatăl său ar fi urmat să fie aşezat într-un sicriu de aur, Dorin Cioabă a spus: „Coşciugul va fi unul normal, iar înmormântarea va fi una simplă".

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close