Antena 3 Actualitate Spitalul Floreasca, precizări cu privire la cazul pacientei arse

Spitalul Floreasca, precizări cu privire la cazul pacientei arse

29 Dec 2019   •   11:19
Spitalul Floreasca, precizări cu privire la cazul pacientei arse
Sursa foto: Foto: Agerpres

Spitalul Floreasca a venit precizări cu privire la cazul pacientei arse.

”În cursul dimineții de duminică, 22 decembrie 2019, pacienta în cauză, care prezenta o patologie foarte complexă și gravă, a fost supusă unei reinterventii chirurgicale de urgență, intervenție necesară pentru supraviețuirea pacientei și stabilizarea funcțiilor vitale.

Intervenția chirurgicală a fost una complexă, iar în cursul acesteia s-a produs evenimentul nefericit în urma căruia au rezultat arsuri tegumentare. Incidentul a fost rapid gestionat de echipa medicală, intervenția chirurgicală fiind finalizată.

În cursul aceleiași zile, incidentul a fost adus la cunoștință conducerii spitalului, care s-a deplasat în unitate și a demarat o cercetare administrativa pentru a identifica circumstanțele produceriii accidentului. În acest sens au fost solicitate și primite declarații ale personalului implicat în incident și au fost păstrate materialele care au legătură cu incidentul.

Daca în urma acestei cercetări administrative vor fi evidențiate fapte/aspecte cu alte conotații, vor fi sesizate organele în drept.

De asemenea, în paralel, se efectuează o verificare și de către Ministerul Sănătății, spitalul nostru punând la dispoziție toate documentele obținute în cercetarea noastră administrativa.

În momentul în care cercetarea noastră vă fi finalizata, concluziile vor fi făcute cunoscute.”, se arată într-un comunicat al instituției.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close