Antena 3 CNN Actualitate Spitalul Sanador, reacție după raportul în cazul copilului mort. Clinica privată a anunțat că activitatea medicilor sancționați a fost suspendată

Spitalul Sanador, reacție după raportul în cazul copilului mort. Clinica privată a anunțat că activitatea medicilor sancționați a fost suspendată

Spitalul Sanador, reacție după raportul în cazul copilului mort. Clinica privată a anunțat că activitatea medicilor sancționați a fost suspendată
Sursa foto: Foto: www.sanador.ro
26 Mar 2019   •   16:24

Spitalul Clinic Sanador anunță că, în urma cercetărilor efectuate de Colegiul Medicilor București în cazul decesului copilului Ştefan Alexandru Duță, activitatea chirurgicală a medicilor sancționați a fost suspendată. 

Menționăm că Spitalul Clinic Sanador a reziliat imediat după decesul copilului contractele de colaborare cu medicii din echipa operatorie principală.

Activitatea secției de Pediatrie, precum şi a celor 18 linii de gardă permanente care deservesc toate secțiile spitalului, se desfăşoară în continuare în parametri normali pentru a putea rezolva cu succes toate cazurile medicale ale pacienților, indiferent de vârsta sau de complexitatea situațiilor medicale.

Cercetarea internă realizată de managementul spitalului indică faptul că nevoile medicale intra şi post-operatorii ale pacientului nostru au fost adresate în acord cu practicile curente din chirurgia pediatrică internațională şi au ținut cont de toate afecțiunile pacientului anterioare internării în spital, așa cum rezultă din Foaia de Observație, singurul document care înregistrează în mod obiectiv evoluția pacientului.

Spitalul Clinic Sanador efectuează anual peste 12.000 de intervenții chirurgicale cu grade diferite de complexitate, pacienții care dețin recordul absolut în ceea ce privește vârsta fiind un bebeluș de 1 lună şi o doamnă cu vârsta de 100 de ani.

×
Subiecte în articol: spital reactie raport activitate medici
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close