Spitalul Universitar, plângere penală pe numele lui Emanuel Ungureanu

28 Ian 2020   •   22:52
Spitalul Universitar, plângere penală pe numele lui Emanuel Ungureanu sursă foto: Facebook Emanuel Ungureanu

Managerul Spitalului Universitar a anunțat că va depune o plângere penală pe numele lui Emanuel Ungureanu. 

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a declarat marţi pentru Agerpres că Departamentul juridic a finalizat o plângere penală care va fi depusă "cel târziu" miercuri împotriva celor care "denigrează" unitatea medicală.

Reacţia vine după ce deputatul Emanuel Ungureanu a scris pe Facebook că "mii de litri de sânge contaminat şi alte deşeuri infecţioase de la sute de unităţi sanitare din România sunt aruncate zilnic în sistemul de canalizare", printre aceste unităţi menţionând şi Spitalul Universitar.

"Împreună cu juriştii spitalului, tocmai am redactat o plângere penală pe care cel târziu mâine o vom înainta organelor statului, pentru că nu mi se pare normal ca de fiecare dată Spitalul Universitar să fie pus într-o umbră nefavorabilă şi denigrat de anumite persoane care cu siguranţă îşi doresc ceva în acest spital. (...) Spitalul, prin Departamentul juridic, a finalizat o plângere penală îndreptată împotriva tuturor care ne denigrează în felul acesta spitalul nedocumentându-se înainte. Ei confundă decontaminarea cu staţia de epurare", a spus Nica.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close