Antena 3 Actualitate Stadion la standarde UEFA, într-o comună fără echipă de fotbal

Stadion la standarde UEFA, într-o comună fără echipă de fotbal

23 Iun 2011   •   15:35
Stadion la standarde UEFA, într-o comună fără echipă de fotbal
Sursa foto: Foto: diamondsaa.com

Deşi comuna pe care o administrează nu are nici străzi asfaltate, nici apă curentă şi nici canalizare, primarul localităţii băcăuane Blăgeşti s-a gândit să le facă o supriză localnicilor: stadion la standarde UEFA. Şi nu oriunde, ci într-o pădure de la marginea comunei. Nu a luat în calcul însă faptul că localitatea NU are echipă de fotbal.

Noul stadion din Blăgeşti va fi construit la standarde UEFA. Gazon bun, vestiare, tribună cu aproape  300 de locuri şi o parcare în afara stadionului.

Realităţile din comună par să-l contrazică pe primar. Oamenii spun că NU au echipă. În plus, pentru că nu joacă nimeni fotbal pe terenul deja existent, sătenii cosesc iarba pentru animale.

Pentrul noul stadion, care se construieşte la 2 kilometri de comună, într-o pădure, vor trebui trase şi utilităţi, cum ar fi apa curentă şi electricitatea. Cheltuielile cu noul stadion se ridică la peste 1 milion de lei şi va fi dat în folosinţă anul viitor.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close