Antena 3 Actualitate Stareţa care a folosit un craniu pentru sfinţirea apei, acuzată şi de hărţuire sexuală

Stareţa care a folosit un craniu pentru sfinţirea apei, acuzată şi de hărţuire sexuală

22 Feb 2010   •   14:53
Stareţa care a folosit un craniu pentru sfinţirea apei, acuzată şi de hărţuire sexuală
Sursa foto: biserica

Stareţa care ar fi folosit un craniu pentru sfinţirea apei trebuie să facă faţă unor noi învinuiri. Ea este acuzată de hărţuire sexuală de către preotul şi maicile de la mănăstire.

Preotul susţine că stareţa l-ar fi invitat în patul ei, iar maicile spun că femeia ar fi intrat goală în chiliile lor, informează Libertatea.

Stareţa mai este acuzată şi de blasfemie, după ce s-a fotografiat cu o păpuşă îmbrăcată în straie de călugăriţă, imitând felul în care maica Domnului şi Iisus sunt înfăţişaţi în icoane.

Stareţa Filofteia a recunoscut o parte dintre acuzaţii. Ea susţine că, într-adevăr, a făcut poză cu păpuşa într-o zi pe care o petrecea cu prietenele sale. Despre capul de mort, însă, stareţa spune că a fost adus de preotul Târtea, pe care îl acuză că a înscenat întreaga situaţie.

Reprezentanţii Episcopiei Severinului şi Strehaiei au declarat că au iniţiat o anchetă în acest caz şi că o vor monitoriza pe stareţă.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close