Antena 3 CNN Actualitate Stelian Ogică, internat după ce a fost bătut într-un club (VIDEO)

Stelian Ogică, internat după ce a fost bătut într-un club (VIDEO)

Stelian Ogică, internat după ce a fost bătut într-un club (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
04 Oct 2010   •   08:54

Norocul pare să-l fi părăsit pe Stelian Ogică. De tot. Şi nu pentru că n-a mai dat de mult lovitura la Loto ci pentru că... a primit mai multe lovituri care l-au băgat în spital. Ogică a fost stâlcit în bătaie într-un club din Capitală de mai mulţi indivizi. Ba chiar paznicii clubului, în loc să aplaneze conflictul, au început şi ei să-i care pumni şi picioare. Cel puţin asta susţine Stelian Ogică de pe patul de spital.

După o cură de slăbire de câteva luni, mândru de noua sa înfăţişare, Ogică a ieşit sâmbătă noapte într-un club din Bucureşti să se distreze. Distracţia n-a durat însă prea mult. 

"Au venit 7, 8, 10 persoane care m-au agresat, m-au târât şi au dat cu picioare cu pumni cu ceva metalic în faţă, în spate, în cap, în picioare", povesteşte Ogică.

După ploaia de lovituri, Stelian Ogică a rămas într-o baltă de sânge. În cele din urmă, unul dintre paznici l-a scos la aer.

Bătut destul de rău, Ogică a reuşit să ajungă la un taxi cu care a plecat spre Spitalul de Urgenţă din Capitală. Aici a primit primul ajutor şi s-a dus apoi la medicul legist. S-a întors la spital şi a fost internat la Secţia de Chirurgie Plastică.

Deşi are un certificat medico-legal şi a stat de vorbă şi cu poliţiştii, Stelian Ogică nu s-a hotărât deocamdată dacă îi va da în judecată pe cei care l-au bătut.



Observator

×
Subiecte în articol: batut club Capitală
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close